Bra yrke

Om man har ett hus så är det väldigt smidigt att ha någon som kan fixa det än bättre om man kan göra det själv. Det vore skönt att vara snickare eller så att man skulle kunna göra om hemma på det sättet som man själv vill. Ja det är ju toppen om man kan göra det fint och snyggt hemma .
Det finns så många saker som jag skulle vilja göra men som jag är begränsad till för att jag inte kan göra det själv. Men det är ju toppen om man kan göra det själv så kan man få det precis så som man vill.

Kul att ha det fint hemma

Jo det finns så mycket som man skulle vilja göra om hemma och om man hade lite mer tid så skulle man kunna få till det också för det finns så mycket som man kan tänka sig att hitta på och göra.
Man skulle kunna göra om det precis som ma vill eller så kan man ta en sak i taget och göra små förändringar för det gör också stor skillnad.
Ja om det är en förändring som man är ute efter så räcker det med att göra små förändringar och det behöver inte kosta mycket och det finns så många olika saker som gör att det känns lite nytt och roligare.
Ja det är kul att ha sitt hem och att få göra iordning det som man vill, men det krävs ju lite tid och engagemang också. Så är det ju men det är ju bara kul sen när man får se resultatet av det man har gjort. Ja det gör att det verkligen känns värt det och att man kan få det att bli precis så som man vill ha det. Så man kan ju kolla om det finns små saker man kan göra.